Hem / Vind

Vind

 Vindkraftverk är en viktig del av vägen fram till en CO2-neutral framtid och i mer än 20 år har ALUWIND varit en del av vindkraftsindustrin. Här har vi levererat lösningar med rätt kvalitéer – lång livslängd och möjlighet till återvinning av materialet.

 

Aluwind levererar lösningar till vindkraftsindustrin med:

  • Lång livslängd
  • Lätt hantering
  • Möjlighet till återvinning
  • Hög korrosionsbeständighet

 

Med Aluwind som din professionella partner får ni tillgång till många års erfarenhet och vi kan erbjuda er våra skräddarsydda lösningar: ”One box” och vår designavdelning gör er konkurrenskraftiga. Med vår ”One-box” lösning samlar vi flera leveranser i en och lösningen kan anpassas så att den matchar era behov. Ni kan också använda er av vår designavdelning för att ta fram starka produkter i hållbara material.

 

Produktion som matchar nya standarder och krav

Aluwind erbjuder er en tillverkning som matchar de aktuella standarder och krav som finns. Samtidigt använder vi de senaste produktionsmetoderna och vi kan kombinera detta med en logistiklösning där även inköpta komponenter ingår – som vi packar helt enligt era krav.

 

Global närvaro och logistik

Aluwinds globala närvaro och logistiklösningar möjliggör leverans över hela världen i avtalad tid. Vi tar givetvis hänsyn till handelsrestriktioner och lokala riktlinjer.

 

Slutsats: ”One box” stödjer din affärsmodell

Med erfarenhet, utveckling, design, produktion, logistik och distribution underlättar  Aluwinds ”One-box”- lösning din affärsmodell och skapar mervärde för ert företag.

 

 

Läs mer om våra vindlösningar