Kan vi hjälpa dig med dina specialprofiler?

Då vi är specialister på aluminium så har vi omfattande kunskap och erfarenhet gällande specialprofiler.

Vi har många års erfarenhet av att hantera både stora och små design- och leveransuppdrag inom en rad olika branscher och näringsgrenar. Oavsett vilken problemställning du presenterar för oss så kan vi bidra med professionella infallsvinklar och goda råd, skräddarsydda för just din problemställning.

Vi hjälper dig, steg för steg, under processen från konceptutveckling till leverans och kan garantera en noggrann och transparent process som ger varje enskilt behov lika hög prioritet.

Logistikkapacitet

Med en total lageryta på över 40 000 m2 och en omfattande logistikkapacitet är vi glada över att kunna stå till tjänst med allt från lagring till leverans av dina material.

Global leverantör och affärspartner

Genom vårt ständigt växande globala nätverk står vi alltid rustade att hitta rätt leverantör för just dig.

Marknadsorienterad

Eftersom vi följer marknaden noga kan vi alltid ge dig professionella köpråd, baserade på aktuell marknadsutveckling.

One stop shopping

Vi erbjuder ett brett urval av både standard och specialprodukter, vilket innebär att du kan köpa ditt aluminium från ett och samma inköpsställe.

Oberoende

Vår ekonomiska styrka och vårt samarbete med en rad specialiserade tillverkare innebär att vi är oberoende och konkurrenskraftiga – vilket gynnar dig.

Kunskaps- och erfarenhetsbaserad vägledning

Processen som leder fram till en färdig aluminiumprodukt kan vara komplex. Det är anledningen till varför vi har utformat vår organisation så att vi alltid kan erbjuda dig tydliga och enkla lösningar, som självfallet baseras på kvalificerad och professionell vägledning.

Från koncept till produkt – vi går med dig hela vägen

I samarbetet med oss kommer du att upptäcka att du är del av en dynamisk process, där vi tillsammans går igenom alla detaljer

– stora som små – fram till alla dina förväntningar och krav har tillgodosetts. Vi vet att du som kund kommer att satsa både mänskliga och ekonomiska resurser i ditt projekt.

Det är anledningen till varför det är viktigt för oss att du känner dig trygg under hela processen och att du får exakt det du efterfrågar.

Ett samarbete med Alumeco är din garanti för att du ska få ut så mycket som möjligt av din investering, via en så enkel och strukturerad process som möjligt.

  • Ditt koncept
  • Vägledning och diskussioner
  • Ömsesidig överenskommelse
  • Genomförande
Allt börjar med ditt koncept

Så snart du har en bra idé bistår vi mer än gärna med vår kunskap. Din idé och vår kunskap tillsammans utgör de bästa förutsättningarna för ditt projekt.

Förtydligande

Via 3D-utskrifter kan vi visualisera ditt koncept redan tidigt i processen och genom vår expertis kan vi ge dig goda råd om hur du kan optimera din lösning på bästa möjliga sätt.

Det lönar sig!

Vi har nu tillsammans hittat den mest optimala lösningen och vi är redo att verkställa din order för att ditt projekt ska kunna slutföras i tid.

Genomförande

Du kan nu luta dig tillbaka och koppla av - Alumeco har övertagit processen och kommer att följa din leverans noga fram till den har levererats till dig eller till en av dina kunder.

Få en offert:

Är du intresserad av våra produkter eller tjänster,

klicka här för att be om offert

 

Du är alltid välkommen

att ringa oss på +46 10 476 10 00

Be social - follow us