Nu går det 3 gånger snabbare när du handlar i vår webshop

Vi har nämligen gett vår hemsida en övergripande uppdatering och nu är den 3 gånger snabbare än innan.

Läs mer

Alumeco launches whistleblower scheme

The Alumeco Group has launched a whistleblower scheme to increase transparency across the company and minimise the risk of unlawful or unethical behaviour in any part of the company.

Läs mer

Analys av metallmarknaden 2022

Den ovanliga marknadssituationen kommer att fortsätta under 2022, och för närvarande finns inget slut i sikte. Vi har bett Lars Tragstrup, Senior Sales Manager på Jyske Bank, och Simon Lyngholm, produktchef för rostfritt stål på Alumeco A/S, att dela med sig av sina prognoser om metallmarknaderna under 2022.

Läs mer

Därför är det magnesiumbrist i hela världen

Magnesium är ett viktigt legeringsämne i aluminium, men just nu håller världens magnesiumlager på att ta slut. Det har fått priset att skjuta i höjden och förvärrat den pågående råvarukrisen. I den här artikeln förklarar vi hur det hela hänger ihop.

Läs mer

”Vi väntade inte på kundernas förfrågningar – vi gjorde det bara”

Att driva ett framgångsrikt företag handlar ofta om att våga investera i en ny produkt innan kunderna börjar efterfråga den. Det var precis det som Mikael Bach Guldbrand från DecoDemp i Odense vågade göra när han beslutade att byta från vanligt aluminium till GreenAl, ett mer hållbart och miljövänligt aluminiumalternativ som Alumeco tagit in i sortimentet.

Läs mer