Kundspecifika lösningar

I både stora och små projekt kan det finnas behov av specifika lösningar som är utvecklade till just ert projekt. Det kräver erfarenhet, materialkunskap, flexibilitet, starka samarbetspartners, fokus på kostnader – och professionell stöttning genom hela processen från idéutveckling till leverans av den lösning som är rätt för just ert projekt.

 

På Alumeco har vi i flera år löst både stora och små design- och leveransprojekt till en rad olika branscher och industrier. Här kan vi mixa material, möjligheter och företag för att utveckla precis den lösning som behövs för ert projekt.

 

Vi investerar våra erfarenheter och kompetenser i en riktad och överskådlig process, där vi är med er hela vägen från idé till färdigställd produkt eller lösning.

 

Hos kan ni få hjälp med….:

 

Helhetslösning och möjlighet till One Stop Shopping

Med Alumecos omfattande program och breda kompetens kan ni använda er av One Stop Shopping. Vi gör det enkelt, smidigt och effektivt för er genom vår lagerhållning, löpande tidsbestämda leveranser av ert material och de lösningar som vi utvecklat. Alumeco är en helhetspartner som erbjuder en totallösning där vi också kan erbjuda bearbetning, ytbehandling, montering, packning och logistik.

 

Global leverantör och samarbetspartner

Alumeco är en leverantör och samarbetspartner med ett brett kontaktnät över hela världen. Detta får ni givetvis ta del av när vi tillsammans utvecklar era specifika och unika lösningar. Vårt stora kontaktnät gör att vi är flexibla när det kommer till t ex inköp.

 

Marknadsorienterad och kvalificerad köprådgivning

Priset på metaller kan ändras snabbt, vi på Alumeco är marknadsorienterade och följer utvecklingen noga – både för er och vår skull. Det gör att vi kan erbjuda er en professionell och uppdaterad rådgivning när ni ska köpa material. När metallpriset är lågt kanske det är läge för ett större inköp - och när är priset för högt för ett stort inköp? Vi guidar er till det optimala inköpet.

 

Fasta kontaktpersoner i utvecklingsfasen

Under utvecklingsfasen av era specifika lösningar lägger vi stor vikt vid dialog och att utbyta idéer. För att skapa en kontinuitet i er process får ni alltid en egen kontaktperson hos oss.

 

Effektiv logistik

Er nyutvecklade lösning erbjuds givetvis även en effektiv logistiklösning som innefattar både lagerhållning och leverans. Vi erbjuder er en modern logistiklösning där vi kan lagerhålla och leverera produkter och mängder på avtalad tid.

 

Läs mer om våra kundspecifika lösningar

 

Läs mer om våra kundspecifika lösningar i koppar