Bygg & konstruktion

Snygga och eleganta lösningar i aluminium och koppar.

 

 

Material med en lång livslängd, lätt att hantera, möjligt att återvinna och har en hög korrosionsbeständighet. Erfarna specialister och rådgivare, monteringsfärdiga ämnen, individuella lösningar, lagerhållning och löpande leveranser.

 

Med Alumeco som er professionella partner har ni tillgång till hela paketet – från starka produkter i unika material, till rådgivning genom hela ditt byggprojekt, val av lösning som passar just ert projekt med tidsbestämd leverans till er byggarbetsplats.

 

Vi lagerför standardlösningar men utvecklar även individuella lösningar som är anpassade för varje projekt och klara för montering vid leverans. Vi erbjuder vägledning hela vägen från val av material, till att välja rätt lösning för er samt att vi gärna delar med oss av vårt stora nätverk av samarbetspartners. Detta återspeglar sig i högre kvalité, större flexibilitet och lägre kostnader.

 

När er specifika lösning är klar kan vi på Alumeco hjälpa till med att lagerföra och sedan leverera efter en leveransplan som matchar ert projekts olika byggfaser. Vid leverans är er lösning ofta bearbetad och redo för montering, vilket ger färre arbetsmoment på byggarbetsplatsen och tid för er att fokusera på själva monteringen.

 

Läs mer om våra bygglösningar