Stacbond

STAC BOND®

Som exklusiv partner har vi nöjet att presentera sandwichpanel från STACBOND®. STACBOND® är en kompositbeklädnadsprodukt som består av en 3mm tjock mineralkärna, omsluten av tunna aluminiumplåtar. Både kärnan och aluminiumet kan återvinnas, vilket gör STACBOND® till 100% återvinningsbar.

Sandwichpanelerna från STACBOND® finns i fyra varianter med olika mineralkärnor:

  • STACBOND® A2: Ej brännbar, 4mm tjock.
  • STACBOND® FR: Brandskyddsmedel, 4mm tjock.
  • STACBOND® PE: Standardkompositpanel, 4mm tjock
  • STACBOND® Design +: Utvecklad för skyltdesign och finns i 2, 3 och 4mm tjocklek.

Det som är gemensamt för alla varianter är att sandwichkonstruktionen ger STACBOND® en låg vikt och hög formstabilitet. Detta gör att det är möjligt att skapa unika designlösningar genom att använda STACBOND® både inomhus och utomhus, förslagsvis till ventilerade fasader, tak, undertak och andra beklädnadslösningar. STACBOND® är samtidigt lätt att bearbeta och finns i en mängd olika RAL färger, varav vi lagerför utvalda färger.

STACBOND® tillverkas i Europa och uppfyller alla krav inom svensk byggstandard. Som en av få kompositprodukter i Europa är STACBOND® även CE-godkänd. Vilken STACBOND® -lösning du än väljer så är du alltid garanterad en platt och certifierad kvalitetsprodukt med låg vikt, hög formstabilitet och full återvinningsbarhet – vi ser fram emot att hjälpa dig uppnå din lösning!

 

Sandwichpanel från STACBOND® uppfyller både de estetiska och funktionella kraven för modern byggnation.

Referenser

Systemprofiler

Detaljerade ritningar

Datablad

Drift och underhåll

Färger

STACBOND finns i ett brett utbud av kulörer och ytfinisher